betty Opublikowano 26 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Witam, jakiś czas temu przyplątała mi się rklama typu Hot Deal, ale joś nie była bardzo uciążliwa i nie zwracałam na nią specjalnej uwagi. Ale ostatnio zaczęła być bardziej agresywna, pojawiac się częściej, są strony z których nie mogę już normalnie korzystać. Zaczęły się też pojawiać inne teklamy tego typu, a mój komputer znacznie zaczyna zwalniać... Co mam zrobić, robiłam już czyszczenie zalecane na OTL mam zinstalowane ABP ale nic to nie pomaga. Proszę o pomoc, bo w necie nie ma nic konkretnego, a wszystko co jest nie działa.... Odnośnik do komentarza
Rucek Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 w necie nie ma nic konkretnego, a wszystko co jest nie działa.... Muszę się nie zgodzić Jest! tylko trzeba poczytać. Zapraszam więc do lektury, zrobisz to raz i potem juz bedziesz wiedziec, na przyszlosc: zapoznaj się prosze z zasadami działu: 1. https://www.fixitpc.pl/forum-38/announcement-3-wa%C5%BCne-zak%C5%82adanie-tematu-obowi%C4%85zkowe-logi/ 2. https://www.fixitpc.pl/forum-38/announcement-2-wa%C5%BCne-oprogramowanie-emuluj%C4%85ce-nap%C4%99dy/ 3. https://www.fixitpc.pl/forum-38/announcement-1-wa%C5%BCne-u%C5%BCytkownicy-uprawnieni-do-pomocy/ Przeczytaj wszystko dokładnie przed wykonaniem dzialan. Postepujac zgodnie z powyzszymi instrukcjami - dołącz wymagane logi do tematu. Ma być łącznie 6 logów (GMER [recznie wklejasz wynik skanowania do pliku GMER.txt], FRST [FRST.txt, Addition.txt, Shortcut.txt], OTL [OTL.txt i Extras.txt]) Jak coś nie bedzie chciało sie uruchomić - to odpal system w trybie awaryjnym i wtedy zrób logi. Jeśli z czymś bedzie problem - pisz w poście. Po wrzuceniu logów nie dokonuj już żadnych zmian na kompie - logi muszą być aktualne. Przeczytaj dokładnie info na temat GMERa. Jak coś zmieniasz w poście to używaj opcji EDYTUJ by był porządek. Czekaj cierpliwie na pomoc. Na forum są opóźnienia przez nieobecność Picasso. Trzeba uzbroić się w cierpliwość. Odnośnik do komentarza
Kate Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 masz jakiś taki program?AutZi, WebGet, SafeSaver, SupTab, HulaTool, Lollipop, Software Updated Version, DP1815, Video Player, Convert Files for Free, Plus-HD 1.3, BetterSurf, Trusted Web, PassShow, LyricsBuddy-1, YHot Deals 1.2, Media Player 1.1, Savings Bull, Feven Pro 1.1, Websteroids, Savings Bull, HD-Plus 3.5, Re-markitDodatkowo zobacz rozszerzenia / dodtatki w przeglądarce i usuń nieznane. Po tym możesz dodać raporty jakich brakuje: Ma być łącznie 6 logów: GMER [recznie wklejasz wynik skanowania do pliku GMER.txt] FRST [FRST.txt, Addition.txt, Shortcut.txt] OTL [OTL.txt i Extras.txt] Odnośnik do komentarza
betty Opublikowano 28 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 witanm, przesyłam pliki text/logi które udało mi się wykonać. pozdrawiam otl.txt GMER.txt DDS.txt extreas.txt shortcut.txt frst.txt addition.txt Odnośnik do komentarza
betty Opublikowano 31 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Hallo. pomoże mi ktoś? Odnośnik do komentarza
betty Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 ok. czy ktoś może mi pomóc. Zrobiłam skany i co dalej? To jest naprawdę duży problem dla mnie... proszę! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi