Exhalation Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Witam,od pewnego czasu mam pewien problem, posiadam win8 x64. Nie mam pojecia jakim cudem złapałem ten syf(młodszy brat) ale nie jestem w stanie pobrać żadnego pliku w 100% czy jest to plik ściągany przez przeglądarke(chrome, ie, opera) czy też przez jakiś inny silnik typu uaktualnienia lancherów. Występują również problemy z ładowaniem filmików na YT, bądź innych istronach tego typu, niektóre skrypty java też nie działają, obrazki bądź gify się nie ładują albo jakoś dziwnie uszkodzone. Prosze o pomoc Addition.txt FRST.txt Shortcut.txt GMER.txt OTLExtras.Txt Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 26 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Watpie aby problem ze sciąganiem plików dotyczył Sality. 1. Otwórz notatnik i wklej HKLM\...\Run: [] => [X]SearchScopes: HKLM-x32 - DefaultScope value is missing.DPF: HKLM-x32 {68282C51-9459-467B-95BF-3C0E89627E55} http://www.mks.com.pl/skaner/SkanerOnline.cabCHR HKLM\SOFTWARE\Policies\Google: Policy restriction <======= ATTENTIONCHR HKCU\SOFTWARE\Policies\Google: Policy restriction <======= ATTENTIONS3 EagleX64; \??\C:\Windows\system32\drivers\EagleX64.sys [X]S3 xhunter1; \??\C:\Windows\xhunter1.sys [X]U3 pxlorpow; \??\C:\Users\EXHALA~1\AppData\Local\Temp\pxlorpow.sys [X]Task: {57F38723-3DBF-49F2-9EB8-29572E04A3E2} - \Price Meter Updater No Task File <==== ATTENTIONTask: C:\Windows\Tasks\SN.Booster-S-014941198.job => c:\programdata\appready software\sn.booster\SN.Booster.exe <==== ATTENTIONC:\Users\Exhalation\AppData\Local\Temp\*.exe Reboot: plik zapisz jako fixlist.txt i umieść w G:\FRST-OlderVersion\FRST-OlderVersion. Nie wiem dlaczego uruchamiałeś FRST ze starego folderu. Program jest stale aktualizowany i zawsze należy posługiwać sie najnowszą wersją. Uruchom FRST i kliknij w Fix. 2. Odinstaluj Ad-aware. Masz w systemie dwa antywirusy aktywne. Tak nie może byc. 3. Zrób nowy skan FRST. Odnośnik do komentarza
Exhalation Opublikowano 26 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Okej, zrobiłem co kazałeś. Wrzucam nowy scan FRST. Znaczy program jest w 100% aktualny, tylko taka nazwa folderu z racji tego, ze musialem aktualizowac na innym kompie bo tutaj plik od razu był uszkodzony. Co do Sality, to też mi sie tak wydawało, używałem programów od AVG czy Kasperskiego i nic nie wykryły FRST.txt Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 26 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Dalej masz problem ze ściąganiem plików? Odnośnik do komentarza
Exhalation Opublikowano 26 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Jak narazie pliki wydają się sciągać normalnie, nawet gify wróciły do normy. Dziękuje Ci bardzo za pomoc oraz życzę miłego dnia, w razie dalszych problemów wróce na forum Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi