keramti Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Witam, zaktualizowała się opera do stanu 11, tu dane mojej opery http://wklej.org/id/440747/ podczas obrazów na nk i na innych stronach fotki się nie ładują albo pokazuje się jedna bez galerii na dole pojawia się komunikat:. "twoja przeglądarka nie wspiera script Storage albo nie ustanowiono storage quote.ustaw "opera:config#persitentstorage/userJSSorageQuota>=500kb" Czy ktoś wie o co chodzi? inne przeglądarki nie maja takich problemów. poniżej fotki z opery i firefoksa Odnośnik do komentarza
BlackDog Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 W polu adresu wklej opera:config#User JS Storage Quota i ustaw z 0 na 500. Następnie "Zapisz" i uruchom ponownie przeglądarkę. Odnośnik do komentarza
keramti Opublikowano 21 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 W polu adresu wklej opera:config#User JS Storage Quota i ustaw z 0 na 500. Następnie "Zapisz" i uruchom ponownie przeglądarkę. wykonałem i owszem komunikat zniknął ,ale fotki np na sexfotka.pl nadal się w ramce nie pojawiają . a Firefox bez problemu. odinstalowałem operę zapuściłem programy typu odkurzacz i zainstalowałem od nowa efekt ten sam . fotki w ramce się nie wyświetlają. tylko pojawia się znaczek jakby się chciało wczytać wgrać. Ktoś wie jak naprawić operę? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi