Patrox Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Witam ! Mam problem z moim mikrofonem w słuchawkach. Podpinam je oczywiście do wejścia jack z tyłu obudowy (Zielony i Różowy). Mikrofon podczas rozmawiania buczy odglosem przypominającym przepływ prądu. Co najciekawsze, jak dotknę palcem lub całą reką obudowy komputera to buczenie ustaje całkowicie. Problem wątpie by był od kabla bo bardzo z nim uważałem (Słuchawki są od przedwczoraj)... Macie jakiekolwiek pomysły co poradzić ? Odnośnik do komentarza
KSU Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Pewnie nie masz uziemienia. Typowy objaw. Odnośnik do komentarza
Patrox Opublikowano 19 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Nie wiem jak sprawdzić czy mam uziemienie. Podajcie lepiej sposób na naprawienie tego. Odnośnik do komentarza
Patrox Opublikowano 19 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 @ref Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Gniazdko sieciowe na ścianie masz z bolcem czy bez? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi