Zappa Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Folder windows.old - to jest stary folder dawnego systemu. Powstaje kiedy nie usunieto partycji tylko od razu zapodano komendę Instaluj. Usuń ten folder przez Shift+Del. Wchodząc na dysk E mam stare programy itp. Drugi obrazek tym razem z E Odnośnik do komentarza
Suchy203 Opublikowano 17 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Folder usunięty W program files są te stare programy jak avast, aimp, opera itp Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Nie wiem co tam było robione. W logu z OTL wszystkie programy startowały z C. Usun te foldery z E przez Shif+Del. Nie ma potrzeby formatować E. Odnośnik do komentarza
Suchy203 Opublikowano 17 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Dzięki wielkie za pomoc! Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Suchy, napisz czy wszystko działa? A szczególnie dźwięk? Poinstalowałeś wszystkie stery? Odnośnik do komentarza
Suchy203 Opublikowano 18 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Hej Na szybkości zainstalowałem tylko sterownik potrzebny do internetu, mimo to dźwięk działa (siostra pisała) Jak wrócę to domu do sprawdzę co i jak. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi