totolotek Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Witam Posiadam system win xp i mam następujący problem. Po uruchomieniu kompa pojawia się komunikat z: C:\documents and settings\users\dane aplikacji\aedobe\flash player\browser cache\IDMcache.exe Zamieszczam logi. Loga z gmer nie mogę wysłać nie wiem czemu. Addition.txt Extras.Txt FRST.txt OTL.Txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
kosa4321 Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Póki nie ma Picasso możesz wykonać te czynności : Otwórz Notatnik i wklej w nim: HKU\S-1-5-21-1935655697-1214440339-682003330-1003\...\Run: [Adobe] => wscript "C:\Documents and Settings\Waldek\Dane aplikacji\Adobe\Flash Player\BrowserCache\IDMcache.vbs" "C:\Documents and Settings\Waldek\Dane aplikacji\Adobe\Flash Player\BrowserCache\IDMcache.bat"S4 IntelIde; No ImagePathS3 RTLVLANMP; system32\DRIVERS\RTLVLAN.SYS [X]U1 WS2IFSL;Reboot: Plik zapisz pod nazwą fixlist.txt i umieść obok narzędzia FRST. Uruchom FRST i kliknij w Fix. System zostanie zresetowany. W tym samym katalogu skąd uruchamiano FRST powstanie plik fixlog.txt. Przedstaw go i daj znać czy nadal jest komunikat. Uruchom TFC - Temp Cleaner https://www.fixitpc.pl/topic/5-dezynfekcja-kroki-finalizuj%C4%85ce-temat/ Odnośnik do komentarza
totolotek Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Niestety nic nie pomogło komunikat nadal się pojawia. Fixlog.txt Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Za ten komunikat odpowiada wpis w rejestrze Otwórz notatnik i wklej HKU\S-1-5-21-1935655697-1214440339-682003330-1003\...\Run: [Adobe] => wscript "C:\Documents and Settings\Waldek\Dane aplikacji\Adobe\Flash Player\BrowserCache\IDMcache.vbs" "C:\Documents and Settings\Waldek\Dane aplikacji\Adobe\Flash Player\BrowserCache\IDMcache.bat" plik zapisz jako fixlist.txt i umieść w F:\waldek. Uruchom FRST i kliknij w Fix. Potem uruchom system ponownie. Odnośnik do komentarza
totolotek Opublikowano 12 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Po tym zabiegu jest już wszystko ok. Także podziękować wszystkim którzy mnie wspierali. Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Na tym nie koniec. Trudno mi powiedzieć kiedy Picasso zajrzy na forum. Ale na teraz mozesz wykonać 1. Przez Shift+Del skasuj folder C:\FRST i sam program. 2. Uruchom OTL i kliknij Sprzątanie. Zglądaj od czasu do czasu, byc może Picasso będzie chciała podać nowe instrukcje. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi