mitny Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Witam,Jakiś czas temu złożyłem sobie mini PC który działa jako media serwer. Mam na nim zainstalowany Windows 7 32bit który ostatnio przeniosłem na pendrive (przypisana litera C). Dodatkowo jest tam podłączony drugi zwykły dysk (ma literę D) dla którego ustawiłem usypianie po 30 min - wówczas mój media serwer jest absolutnie bezgłośny oraz pobiera o połowę mniej energii.Niestety problem sprawia mi program msiexec.exe który jest uruchamiany co godzinę z parametrem /v który tworzy tymczasowe pliki na dysku D. Pliki te rozpoczynają się od MSI i mają rozszerzenie tmp (np. MSI11d14.tmp).Nie wiem co uruchamia ten proces - program Proces Monitor informuje, że proces jest uruchamiany z użytkownika ZARZDZANIE NT\SYSTEM. Podejrzewam, że to jakieś sprawdzanie aktualizacji windows czy coś w ten deseń ale aktualizacje mam wyłączone w tej chwili i nadal się uruchamia. Nie wiem też dlaczego zapisuje na dysku D zamiast na systemowym C.Proszę o jakieś informacje jak wyłączyć uruchamianie się tego procesu albo co zrobić by te pliki zapisywał na dysku C. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi