Rucek Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Witam, wpadłem na zajebistą rzecz, zwłaszcza dla ludzi z IT, którzy siedzą na tyłku cały dzień, i chcę się podzielić wiem że reklama w sumie ale wcześniej nie wiedziałem ze coś takiego w ogóle istnieje: http://www.krzesla-zdrowotne.pl/ warto poczytać. Byłem u przedstawiciela u mnie w mieście, testowałem na własnej skórze - coś niesamowitego. Krzesła są drogie ale jeśli ktoś ma problemy z kręgosłupem albo NIE CHCE ich mieć w przyszłości - dobre krzesło podstawa, na prawdę. Trochę tańsze są te: http://www.sitag.pl/ I jedne i drugie - zajebiste materiały, sprężyna z grubej STALI (albo czegoś) jest na nią chyba 10 lat gwarancji! Bez postarzania produktów, bez wciskania kitu itp. Gwarancje, servisy itp, full opcja... niestety, jak się chce mieć coś porządnego to czasami zapłacić trzeba... życie. Pozdrawiam i polecam Odnośnik do komentarza
adacho Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Heh, 4 patole, to jak nowy PC . Ale pomysł fajny. Odnośnik do komentarza
KolegaDudysa Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Panowie żadna to nowość Pomysł z "Krzesła rehabilitacyjne" Pierwsze to miały oddziały cukrzycowe,a potem angiologiczne. Kto nie miał problemów ze zdrowiem ten nie wie Odnośnik do komentarza
janton Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Co ja bym dał za coś takiego... mój kręgosłup praktycznie umiera od zwykłych krzeseł Odnośnik do komentarza
Rucek Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Polecam się o to zatroszczyć, bo będzie tylko gorzej Cena jest wysoka niestety.... ale z tańszych, a też całkiem spoko są krzesła firmy SITAG, na allegro się czasem pojawiają używane, sprawdziłem i jest akurat jedno http://allegro.pl/sitag-reality-i5966485144.html w miarę tanio, można napisać do sprzedającego czy by nie wysłał kurierem. Normalnie kosztują około 1200zł. Te kremowe elementy w razie gdyby były zużyte można wymienić - za około 200zł jeden z tego co pamiętam, kiedyś się dowiadywałem w biurze SITAG. Jak się dba o krzesło to powinno wystarczyć na lata, więc opłaca się zainwestować. Polecam dbać o kręgosłup, by potem nie cierpieć dużo bardziej. Odnośnik do komentarza
janton Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Może kiedyś doczekam się czegoś podobnego w pracy ostatnio miałem okazję siedzieć na krześle kubełkowym, też cena koło 1200zł, w porównaniu ze zwykłym krzesłem to niebo a ziemia! No ale ceny kosmos.. Odnośnik do komentarza
Gość ewcina Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Rzeczywiście - już koło tysiąca coś wartościowego można nabyć. Dobrze wyprofilowane, z możliwościami regulacji. Ale takiego bujającego się na boki, to jeszcze nie widziałam. Trzeba zarzucić tematem przełożonym Odnośnik do komentarza
janton Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Żeby tylko nie wybuchli śmiechem ;D a jest to prawdopodobne.. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi