pakeroso Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Witam! Kupiłem w rewelacyjnej cenie używany procesor na aukcji, zamontowałem, działa. Problem tylko w tym, że FSB procesora wynosi 665 MHz, zamiast 667. I tu chciałbym się skonsultować, bo nigdy się z tym nie spotkałem - czy może to być objawem uszkodzenia procka, czy taka różnica to rzecz dopuszczalna?? Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Za mało informacji na temat zakupionego sprzętu. Odnośnik do komentarza
pakeroso Opublikowano 2 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Procesor Intel® Core™2 Duo T7400 w lapku HP Compaq NX7400. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Pokaż obrazek z System Summary - HWInfo. Odnośnik do komentarza
pakeroso Opublikowano 2 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Proszę Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 665 czy 667 to dokładność odczytu wartości i to jest pikuś bo rzeczywista wartość może być całkiem inna. Ty martw się raczej dyskiem bo ma problemy. Pokaż SMART - Zasady działu. Odnośnik do komentarza
pakeroso Opublikowano 2 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 665 czy 667 to dokładność odczytu wartości i to jest pikuś bo rzeczywista wartość może być całkiem inna.O to głownie mi chodziło No i w spawie dysku: Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Jest mały problem. Radzę wykonać Error Scan w HDTune. Po obrazku zorientujesz się na której partycji jest ten problematyczny sektor. Możesz spróbować chkdsk x: /f /r w cmd - gdzie x to partycja z problemem. Inna ewentualność to mhdd i Remap w opcji. Odnośnik do komentarza
pakeroso Opublikowano 2 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Serdecznie dziękuję za pomoc, tu już powinienem sobie poradzić. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi