goskae Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Tak,uruchomil sie ponownie,ale dzwieku nadal nie ma niestety Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 1. Sprawdź menedżer urządzeń czy zniknął brakujący sterownik. 2. Wykonaj logi z OTL i FRST https://www.fixitpc.pl/topic/61-diagnostyka-og%C3%B3lne-raporty-systemowe/#1 Odnośnik do komentarza
goskae Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 ale na pewno wszystko jest dobrze zainstalowane,bo zniknal znak zolty w menadzerze urzadzen Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 To nie ma znaczenia. Sterownik jest zainstalowany ale brak dźwieku może wynikać z innych przyczyn. Do tej pory nic nie wiadomo na temat Twojego systemu. Wstaw raporty. Odnośnik do komentarza
goskae Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Jak wstawic te raporty? Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 zamieść pliki na wklej.org Odnośnik do komentarza
goskae Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 tylko,tego duzo jest Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Raptem 5 raportów. Odnośnik do komentarza
goskae Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 tu na tym otl sie jeszcze skanuje,a na tamtym drugim mi sie zapisalo w notatniku i to 2 dlugie litanie.moze cos nie tak zrobilam Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 tu na tym otl sie jeszcze skanuje,a na tamtym drugim mi sie zapisalo w notatniku i to 2 dlugie litanie.moze cos nie tak zrobilam wykonaj skan pojedynczo. Najpierw z OTL. Potem uruchom FRST. Odnośnik do komentarza
goskae Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 ok Odnośnik do komentarza
goskae Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 otl tez sie zapisalo w notatniku Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Wszystkie logi zapisuja sie w notatniku. Wstaw je tam gdzie podałem i daj linki. Odnośnik do komentarza
goskae Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 speedy.sh/BBJR5/attach.txt Odnośnik do komentarza
goskae Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 speedy.sh/QQTbp/frst.txt">Download at SpeedyShare</a> speedy.sh/yysGZ/Addition.txt">Download at SpeedyShare</a> speedy.sh/BBJR5/attach.txt">Download at SpeedyShare</a> speedy.sh/rr2Sx/dds.txt">Download at SpeedyShare</a> Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Gośka - zrozum jedno, jak ktoś cie prosi o wykonanie logów z OTL i FRST to nie podawaj innych. Masz strasznie zaśmiecony system przez adware. Odinstaluj z panelu programów następujące: AskAsk ToolbarIB Updater ServiceSpybot - Search & DestroyWeb Assistant 2.0.0.573Web Cake 3.00WebFldrs XP 2. Pobierz AdwCleaner uruchom i kliknij Szukaj. Potem kliknij opcjhę usuń. http://general-changelog-team.fr/fr/downloads/viewdownload/20-outils-de-xplode/2-adwcleaner 3. Zrób nowy skan z FRST Odnośnik do komentarza
goskae Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 ok Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Nie odpisuj mi OK. Tylko wykonaj co podałem. Tak bvedzie lepiej i szybciej. Odnośnik do komentarza
goskae Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 robilam jak kazales i usunelo mi sie wszystko z kompa,bajki synka,zdjecia,wszystko co najwazniejsze mielismy zpisane.nawet gry,nie ma nic Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 robilam jak kazales i usunelo mi sie wszystko z kompa,bajki synka,zdjecia,wszystko co najwazniejsze mielismy zpisane.nawet gry,nie ma nic niemożliwe. Ja nie usuwałem żadnych gier ani zdjęc. Może po prostu zostały ukryte na którym dysku to miałaś? Odnośnik do komentarza
goskae Opublikowano 4 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Dziekuje za checie,ale mamy juz komputer naprawiony,maz wezwal pogotowie komputerowe i wszystko naprawil nam pan informatyk Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi