Arctus Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Witam, Tak jak w temacie zastanawiam się nad kupnem router'u... i nie wiem który z dwójki wymienionych w temacie wybrać. Czy Asusa czy TP-Linka, a może coś innego poradzicie? Odnośnik do komentarza
marcinkowski Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Jeżeli nie zależy Tobie na cenie to ja bym proponował Asus-a. Odnośnik do komentarza
Arctus Opublikowano 2 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 A jak wyglądała sprawa z zasięgiem. Poradziłem się sprzedawcy mówił, że z Asusem jest dosyć słabo... Odnośnik do komentarza
marcinkowski Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Tak się składa że ja nie mam Asusa, mam TP-Linka, ale tylko ze względu na to że udało mi się tanio kupić. Ale w sklepie doradzali mi że Asus jest lepszy pod względem jakości. Swoją drogą to nawet pod względem parametrów to ten Asus jest Ciekawszy, ja to chciałem kupić Asusa takiego 2x droższego, ale ogólnie jestem z tego zadowolony. O zasięg nie pytaj bo nie mam możliwości sprawdzenia. Natomiast w sieci ludzie twierdzą że wystarczy TP-Link 3600 z odpowiednim oprogramowaniem, bez przepłacania za ten model. Zależy do czego komu potrzebny, napewno opinie będą różne. Odnośnik do komentarza
Arctus Opublikowano 4 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 A jakie oprogramowanie polecasz? Odnośnik do komentarza
marcinkowski Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Osobiście używam standardowego nie eksperymentuję z oprogramowaniami. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi