hazeR Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Cześć koledzy. Mam pewien problem.. Nie dawno kupiłem nowego PC'ta i nie widzi mi on kierownicy, która na pewno działa, bo wcześniej, na starszym kompie działała na XP i wczoraj jeszcze była testowana na komputerze z siódemką - również działa.A mianowicie - gdy ją podłącze to w menadżerze urządzeń nie mam żadnego zapytania i widnieję napis "Unkown Device".Gdy wejdę w "stan urządzenia" Unkown Device, to jest napisane "Brak zainstalowanych sterowników tego urządzenia", mimo, że je zainstalowałem prosto od producenta. Próbowałem wkładać kabel USB we wszystkie porty, na każdym dzieję się dokładnie to samo. Próbowałem również zainstalować sterowniki w trybie awaryjnym, to również nic nie pomogło. Instalowałem sterowniki za równo przed podłączeniem kierownicy jak i później, gdy była ona podłączona.Doradźcie mi co robić, kierownica 100% sprawna, testowana. Nie mam już kompletnie pomysłu, pomóżcie.System - Windows 7 Home Premium 64bitProcesor - Intel Pentium G3420K.Graficzna - Radeon R7 250XRAM - 4GB 1600MHzZasilacz - Chieftec 450W Dodam, że parę dni temu to samo działo się na wersji 32bitowej windowsa 7 w wersji Ultimate i to samo dzieję się po przeinstalowaniu na home premium 64bit. Odnośnik do komentarza
hazeR Opublikowano 1 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Pomógł zakup USB HUB, można zamknąć. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi