Skocz do zawartości

Esperanza EG103 (kierownica) - Unknown Device

hazeR

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć koledzy. Mam pewien problem.. Nie dawno kupiłem nowego PC'ta i nie widzi mi on kierownicy, która na pewno działa, bo wcześniej, na starszym kompie działała na XP i wczoraj jeszcze była testowana na komputerze z siódemką - również działa.
A mianowicie - gdy ją podłącze to w menadżerze urządzeń nie mam żadnego zapytania i widnieję napis "Unkown Device".
Gdy wejdę w "stan urządzenia" Unkown Device, to jest napisane "Brak zainstalowanych sterowników tego urządzenia", mimo, że je zainstalowałem prosto od producenta. Próbowałem wkładać kabel USB we wszystkie porty, na każdym dzieję się dokładnie to samo. Próbowałem również zainstalować sterowniki w trybie awaryjnym, to również nic nie pomogło. Instalowałem sterowniki za równo przed podłączeniem kierownicy jak i później, gdy była ona podłączona.
Doradźcie mi co robić, kierownica 100% sprawna, testowana. Nie mam już kompletnie pomysłu, pomóżcie.
System - Windows 7 Home Premium 64bit
Procesor - Intel Pentium G3420
K.Graficzna - Radeon R7 250X
RAM - 4GB 1600MHz
Zasilacz - Chieftec 450W

Dodam, że parę dni temu to samo działo się na wersji 32bitowej windowsa 7 w wersji Ultimate i to samo dzieję się po przeinstalowaniu na home premium 64bit.

Pomoc jest darmowa, ale proszę rozważ przekazanie dotacji na utrzymanie serwisu: klik.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...