Zanafar Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Witam, nie mogę uruchomić programów (*exe) ze skrótów w menu start ani bezpośrednio w WIN Vista. Działa tylko FireFox. Jeśli ktoś zna wie jak zaradzić proszę o pomoc. pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Bez raportów z OTL i FRST nikt ci nie pomoże. https://www.fixitpc.pl/topic/61-diagnostyka-ogolne-raporty-systemowe/#1 Odnośnik do komentarza
student Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 (edytowane) możesz spróbować użyć fix-u / pliku reg przywracającego skojarzenia plików exe [KLIK] plik po pobraniu rozpakowujesz i wypakowany plik scalasz z rejestrem. Edytowane 29 Czerwca 2014 przez student Odnośnik do komentarza
Zanafar Opublikowano 29 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Wielkie dzieki student, ratujesz mi życie . I z góry przepraszam za brak raportów OTL, FRST i GMER, wszystko było przygotowane i czekałem na raport GMER'a, śpieszyło mi się do domu więc kuzyn miał wkleić, ale coś widocznie pokiełbasił , w każdym razie dzięki raz jeszcze. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi