fix7 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Cześć Podaję log z malawarebytes, wcześniej podawałam logi w temacie https://www.fixitpc.pl/topic/23367-problemy-z-lapkiem-znajomej-zamula-system/ gdzie znajoma ma problem z lapkiem,a ja opisałam również swój problem. Żeby nie śmiecić podanego tematu,zakładam swój. Co do programu nie musicie komentować,wiem doskonale,do czego służy. Interesuje mnie te dwa pozostałe wpisy...usunąć i przeskanować czymś innym? MBAM-log-2014-06-27 (15-15-53).txt Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 wywalic te wpisy rejestru i ten paskudny loader do crackowanego windowsa Odnośnik do komentarza
fix7 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 @Zappa usunęłam za pomocą programu. Jak sprawdzić czy rejestr jest bez tych wpisów? Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Jak sprawdzić czy rejestr jest bez tych wpisów? prosto. Powiem szczerze nawet bardzo prosto. Wykonałaś restart? Jak nie wykonałaś to wykonaj. Potem pobierz sobie System Look 64bit uruchom program i w puste okienko wklej :reg HKCU\Software\1ClickDownload (PUP.Optional.1ClickDownload.A) . HKCU\Software\Softonic\Universal Downloader (PUP.Optional.Softonic.A) Kliknij w Look i daj raport http://jpshortstuff.247fixes.com/SystemLook.html Odnośnik do komentarza
fix7 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Ok jeszcze wykonałam czyszczenie adwcleanerem logi przed czyszczeniem i po. Oraz j/w log - czysto. Dzięki za pomoc. Muszę się jeszcze dużo nauczyć SystemLook.txt AdwCleanerR1.txt AdwCleanerR2.txt AdwCleanerS1.txt Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Widzisz że usuniete - key not found [HKEY_CURRENT_USER\Software\1ClickDownload (PUP.Optional.1ClickDownload.A) .](Unable to open key - key not found)[HKEY_CURRENT_USER\Software\Softonic\Universal Downloader (PUP.Optional.Softonic.A)](Unable to open key - key not found) Uruchom AdwCleaner i kliknij Odinstaluj. Odnośnik do komentarza
fix7 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 ok zrobione. Możesz jeszcze spojrzeć na temat który założyłam myślą o koleżance? Dziękuje za pomoc Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi