Punisher2010 Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Witam, Część z turotiali archiwalnych m.in. dot. XP wymaga aktualizacji i poprawek. Brak w nich opisów dot. XP z SP3, kilka tematów było w trakcie poprawek (długo widziałem ten napis) a kilka tematów tych działów było w budowie. Czy będzie dokończone to co stało w miejscu?? Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Może, ale nie wiem czy to zrobię / kiedy. Odnośnik do komentarza
Punisher2010 Opublikowano 29 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Ważne że jakieś chęci są Wiem, że XP to staroć ale wiele osób z niego korzysta bo "musi" z braku pieniędzy na drastyczne zmiany Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Oczywiście zawsze to chciałam zaktualizować, ale sam rozumiesz, że to wymaga dużo czasu, a teraz mam go jeszcze mniej niż poprzednio. Postaram się, ale nic nie mogę obiecać. Odnośnik do komentarza
Punisher2010 Opublikowano 29 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Oczywiście zawsze to chciałam zaktualizować, ale sam rozumiesz, że to wymaga dużo czasu, a teraz mam go jeszcze mniej niż poprzednio. Postaram się, ale nic nie mogę obiecać. Oczywiście, że rozumiem i to świetnie. Teraz priorytetem jest przeniesienie twoich 7 lat ciężkiej pracy z SE na twoje nowe forum (chciałbym powiedzieć nasze wspólne w sensie wszystkich użytkowników - bo bez nas by go nie było - przykład SE ) Potem przyjdzie czas na wakacje, bo też masz prawo odpocząć - wszyscy jesteśmy ludźmi. A na wszystko przyjdzie czas. Bez pośpiechu, nikt Cię nie goni. To nie praca na akord Odnośnik do komentarza
shiris Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Wie Pan niektórzy muszą korzystać z XP, bo ma słabiutkiego kompa i parametry by przesiąść się na Windows 7. To do pana Punishera. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi