Janis Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Z całą pewnością martwi się, że teraz forum jest gorzej postrzegane. Jak człowiek ma trudności, zawsze martwi się drobiazgami, które rozwiązuje się w 5 minut, gdy jest dobry czas. Odnośnik do komentarza
Rucek Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 http://wiadomosci.onet.pl/swiat/odnaleziono-obraz-pabla-picassa/jwyfl Odnośnik do komentarza
Janis Opublikowano 21 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Rucek, za ten link proszę, masz Pozdrowienia... Liczę, że Picasso też obejrzy -jak nie teraz, to kiedy nabierze sił. Mam zabawny dylemat: Zwykle piszę Nazwy Osób dużymi literami. W przypadku picasso czasem piszę z małej, bo to wypada jakoś bardziej lekko, lotnie, trafniej oddaje, kim jest picasso. Oceniam Ją po przeczytaniu kilku tematów nie technicznych -np. wypowiadała się w sprawie Facebook'a. Odnośnik do komentarza
Rucek Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 To, że Picasso sama siebie pisze z małej, nie znaczy, że my (mowiąc o niej, czy zwracając się do niej) też tak mamy robić generalnie, z pozycji drugiej osoby - imię, ksywa, coś co identyfikuje pierwszą osobę - przez szacunek, grzeczność, kulturę itp etc - pisze się z dużej litery, wiec jak ktoś szanuje/lubi/podziwia Picasso - to bez problemu może pisać z dużej (no chyba że nie lubi/nie szanuje/nie podziwia, a mysle ze takich osob tu jest bardzo mało:P ) no chyba że się mylę, ale myśle ze to jest w miare logiczne Myślę że dylemat rozwiązany Odnośnik do komentarza
kaczakkkk Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 W tych upokarzajacych czasach, jakie nam zgotowano powinnismy ze szczegolna dbaloscia szanowac i chronic tych z nas ktorzy dysponuja "potencjalem"To nasz najwiekszy skarb narodowy - madrzy ludzie! (jest ich niestety tak niewielu) Takich jak Picasso potrzeba w Polsce teraz setki tysiecy - kompetentnych, pracowitych, rzeczowych, profesjonalnych. Picasso, wroc i wychowuj nastepcow. Wszystkiego najlepszego Picasso, oby zdrowie zawsze Ci dopisywalo! Odnośnik do komentarza
Janis Opublikowano 23 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Tak dokładnie, to Picasso chyba w Holandii mieszka. Ale to nic -całej Europie też Ludzie Do Rzeczy potrzebni Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Dzięki za wsparcie. Krótko się wypowiem: jutro czeka mnie ostatnia (mam nadzieję) seria badań w szpitalu, więc spodziewam się, że wieczorem będę na chodzie tutaj. Odnośnik do komentarza
KolegaDudysa Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Pika tam gdzie mieszkasz lekarze są nadgorliwi U mnie w miejskim szpitalu byś zdiagnozowana, jako zdrowa a w karcie by ci wpisali Hipochondryk Przyjedź do mnie zastosuję kurację przełykową - odkazi się cie od środka, żałowała nie będziesz zrobiłem wino z głogu, aż mnie serce ściskało, gdy czekałem aż w butli dojrzeje i będzie zdatne do szerokiego zastosowania. Odnośnik do komentarza
Kcurek Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Dzięki za wsparcie. Krótko się wypowiem: jutro czeka mnie ostatnia (mam nadzieję) seria badań w szpitalu, więc spodziewam się, że wieczorem będę na chodzie tutaj. I obyś wróciła do formy "Gdy nie masz siły, i świat niemiły" Ale skoro pojawił się ten wątek, wspomnę o personaliach. Bo typowego opiekuna działu Hardware nie ma już od dawna. A ostatnio się paru ogarniętych ludzi zjawiło. Możnaby, jak sądzę, pomyśleć o ich ewentualnych kandydaturach. Pomijam, że na znacznie mniej profesjonalnych forach (patrz: PCF) siedzi mnóstwo niezłych speców. I z nimi może warto porozmawiać? Odnośnik do komentarza
Rucek Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Dzięki za wsparcie. Krótko się wypowiem: jutro czeka mnie ostatnia (mam nadzieję) seria badań w szpitalu, więc spodziewam się, że wieczorem będę na chodzie tutaj. Trzymamy kciuki by w koncu było wszystko dobrze. I obyś wróciła do formy "Gdy nie masz siły, i świat niemiły" Ale skoro pojawił się ten wątek, wspomnę o personaliach. Bo typowego opiekuna działu Hardware nie ma już od dawna. A ostatnio się paru ogarniętych ludzi zjawiło. Możnaby, jak sądzę, pomyśleć o ich ewentualnych kandydaturach. Pomijam, że na znacznie mniej profesjonalnych forach (patrz: PCF) siedzi mnóstwo niezłych speców. I z nimi może warto porozmawiać? Hm, rozmawiać to chyba zawsze można, nie? Odnośnik do komentarza
markym Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 jeśli można się podłączyć - to też życzę zdrówka, bo zdrówko najważniejsze Odnośnik do komentarza
Janis Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Przypomnijcie Picasso, że jest rozsądna i żeby pierwszą sesję na Forum zaplanowała niedługą. Nawet jak trzeba by dzień przesunąć -też przeżyjemy. Na pewno ma multum spraw poza Forum (nalewka u KolegiDudysa, etc...) Odnośnik do komentarza
Rucek Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 więc spodziewam się, że wieczorem będę na chodzie tutaj. Czyżby coś poszło "nie tak"? Odnośnik do komentarza
Janis Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Liczyłem, że właśnie Jessi ma najlepszy kontakt z Picasso.Można jeszcze Luuk'a zapytać.Najlepiej jednak poprosić Jessi, by podobnie jak dotychczas, taktownie i z ostrożnością, starała się naprawiać, co wydaje się w miarę jednoznaczne. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Przepraszam Was, ale niestety okazało się, że nie koniec problemów i jeszcze ze dwa lub trzy dni nie będzie mnie w stanie czynnym. Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 niestety okazało się, że nie koniec problemów i jeszcze ze dwa lub trzy dni nie będzie mnie w stanie czynnym. Nie zawracaj sobie głowy sprawami na forum. Damy sobie radę. Trzym sie. Odnośnik do komentarza
atasuke Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Czekamy i trzymamy kciuki za szybki powrót. Odnośnik do komentarza
Rucek Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 jak sie sypie to po całości... może zrobimy zrzutke na jakiegoś "szamana" by postawił Picasso na nogi ? Odnośnik do komentarza
fix7 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 jak sie sypie to po całości... może zrobimy zrzutke na jakiegoś "szamana" by postawił Picasso na nogi ? jestem za Odnośnik do komentarza
Janis Opublikowano 29 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Cóż, kolejne pozdrowienia dla Picasso Odnośnik do komentarza
Adux Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Życzę szybkiego powrotu do zdrowia,bez Ciebie te forum straciało 'ducha'Ale najważniejsze jest zdrowie,więc je postaw na pierwszym miejscu,potem dopiero inne rzeczy Odnośnik do komentarza
Janis Opublikowano 26 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Jeszcze ja pozdrawiam Picasso i innych Tubylców Odnośnik do komentarza
Dizek Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Martwicie się o koleżankę? Miło z waszej strony. Pozdrowienia dla Picasso Odnośnik do komentarza
Aro Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Kto w sumie ma prawo pomagać w dziale Diagnostyka malware - Centrum bezpieczeństwa ?? Każdemu mogę wierzyć bezgranicznie? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi