michaelwaut Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zainstalowałem jakieś beta ze strony nvidia dla win vista i niby wszystko jest ok, oprócz obrazu przy odtwarzaniu filmów. Jest tragiczny. Ma ktoś jakiś pomysł? Kodeki raczej nie mają znaczenia, mam te same filtry co dla xp... Odnośnik do komentarza
yamata Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Wróć do tych, które działały. Beta jak sama nazwa wskazuje, może powodować problemy. W dodatku masz problematyczną Vistę, kodeki ustawione jak na XP. Co to w ogóle za kodeki? Może jakaś opcja wspomagania odtwarzania wideo przez kartę graficzną, procesor lub sterowniki koliduje ze sobą? Chodzi o wspomaganie sprzętowe, oczywiście... Odnośnik do komentarza
michaelwaut Opublikowano 20 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Te są jedyne jakie są, więc nie ma do czego wrócić. Alternatywne wbudowane w siódemkę są tragiczne. Nie, nie mam visty. Mam windows 7 i sterowniki dla visty, bo innych nie znalazłem. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi