Suzuno Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Więc mój problem jest taki, że z powodu problemów z kartą sieci bezprzewodowej musiałam zrobić formata. Wszystko ładnie pięknie, ale z jakiegoś powodu nie mogę pobierać żadnych programów. nawet tych potrzebnych do zrobienia skanó przy próbie otwarcia FRST pojawiło mi się okno z załącznika. Niestety tak jest z każdym jednym programem jaki pobieram nie tylko na przeglądarce google Chrome, ale także na explorerze. niektóe pliki pobierają mi się tylko do 98% a potem pojawia się komunikat że pobieranie zostało przerwane. Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 @Picasso teraz pomaga tylko 2-3 razy w miesiącu, czyli średnio co 12 dni. A spróbuj ściągnąć Sality Killer stąd > http://www.mediafire.com/download/5e3b0870wm7xefk/salitykiller.com Zobaczymy, czy problem dotyczy tylko *.exe jessi Odnośnik do komentarza
Suzuno Opublikowano 16 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zablokowało mi google chrome pobieranie Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Aha, czyli pozbądź się Google Chrome, skoro nie chce z Tobą współpracować. jessi Odnośnik do komentarza
Suzuno Opublikowano 17 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 czyli pozostajemi praca na Internet explorer? z niego też nie chce mi nic pobrać Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi