pawii1 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Witam. Problem polega na tym, że gdy wchodzę na jakąkolwiek stronę w Google chrome to pojawia się komunikat "Strona internetowa jest niedostępna". Wszystkie inne przeglądarki działają. Reinstalowałem i czyściłem przeglądarkę przez ccleaner'a, oraz skanowałem adwcleaner'em, co nie przyniosło żadnego efektu. Proszę o pomoc. ---update--- Mam problem z GMER. Skanując nim po jakimś czasie pokazuje się blue screen i komputer się resetuje. W trybie awaryjnym jest to samo. Coś się stało, że teraz żadna przeglądarka nie działa... Addition.txt Extras.Txt FRST.txt OTL.Txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
pawii1 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udało mi się z tym uporać samemu. Aż mi się śmiać chcę gdy dowiedziałem się o co chodziło. Mój antywirus (bitdefender) posiadał własnego firewalla, który wszystko blokował. Więc przepraszam za zamieszanie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi