misiu007 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Witam ostatnio próbowałem wydobyć dane z bazy danych .dbf która jak sie okazało potem była zainfekowania i od tego momentu pojawiają mi się na starcie systemu puste errory np. "error explorer.exe". KIS wykrył jakieś wirusy niby je usuną ale errory dalej wyskakują. System jaki posiadam to Windows 8.1 (32bit) Wymagane logi z wyłączeniem GMER bo jak uruchamiam program - chwile pochodzi i się wysypuje i trzeba go zamknąć. Addition.txt Extras.Txt FRST.txt OTL.Txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
misiu007 Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Nie chciałem pisać podbijanki ale za parę dni minie miesiąc i nie chciałbym żeby post był usunięty (z powodu porzucenia tematu), bo niestety dalej mam problem z prawdopodobną infekcją. Odnośnik do komentarza
Rucek Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Post nie zostanie usunięty, tego tutaj nikt nie robi. Picasso ma ograniczone możliwości, trzeba czekać, może ktoś inny rzuci okiem. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi