taddek Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Windows 7 Home Premium 64 bit. Otrzymałem program na płytce przy zakupie kamery Panasonica. Po zainstalowaniu działał poprawnie. W chwili obecnej nie można go uruchomić, po kliknięciu ikony kręci się kółko otwierania myszy i po chwili zanika bez informacji systemu o błędzie . Nie stwierdziłem problemu z otwieraniem innych aplikacji. Podobny program do montowania filmów Movie Maker działa poprawnie. Ponowna instalacja z płytki, uruchamianie jako administrator, wyłączenie antywirusa, uruchamianie w innych trybach zgodności nie rozwiązało problemu. Nie wiem co oznaczają poniższe wpisy rejestru w gałęzi HKEY CLASSES ROOT i czy są prawidłowe. Dodatkowo załączam wpisy dziennika dotyczące zdarzenia Proszę o pomoc. .NET Runtime.txt Application Error.txt Windows Error Reporting.txt Odnośnik do komentarza
taddek Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Uszkodzona była aplikacja Microsoft. Net Framework 4 . Deinstalacja wszystkich wersji Net Framework narzędziem Cleanup Tool i ponowna instalacja wersji 4, 4,5, 4.5.1 naprawiła problem. HD Writer działa. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi