dasqez Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Cześć, Próbuję właśnie ogarnąć jakoś syf na laptopie znajomego, ale bez analizy logów z OTL się nie obejdzie. Te załączam w poście. Ogólnie na komputerze zainstalowane jest multum toolbarów i innego niepożądanego syfu. Komputer przez to chodzi bardzo ślamazarnie i co chwilę wyskakują jakieś dziwne reklamy. Dodatkowo, co jakiś czas Firefox uruchamia się samoczynnie, z tym że jednocześnie informując, że program został już uruchomiony, ale nie odpowiada. Raz na jakiś czas samoczynnie odpali się nowe okno (nie zakładka, okno) Google Chrome reklamując różne rzeczy i wywalając przy tym błąd Shockwave'a, który to skrypt przestał odpowiadać. Bardzo proszę o analizę logów i dalsze instrukcje. EDIT: Dodałem logi FRST. EDIT2: Log GMERa również dodany. Extras.Txt OTL.Txt FRST.txt Addition.txt Shortcut.txt GMER.txt Odnośnik do komentarza
dasqez Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Mogę liczyć na jakąś pomoc? Dzisiaj niestety muszę zwrócić laptopa i chciałbym wiedzieć zawczasu, wszak jeśli nie, to będę usuwał śmieci na własną rękę. EDIT: temat do zamknięcia. Niestety zwróciłem już laptopa i posprzątałem go ręcznie w miarę możliwości. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi