marin277 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 (edytowane) Witam jako że jest to mój pierwszy post. Problem dotyczy laptopów rodziców połączonych w sieci domowej.Na razie chcę się skupić na jednym z nich. Dodam, że żaden nie miał ochrony antywirusowej. Laptop na którym występuje tytułowy problem ma system Windows XP 32 bit. Odinstalowałem przeglądarki Google i Mozilla Firefox, ponieważ i tak nie działały. Zainstalowałem programKaspersky Internet Securiiy i przeskanowałem oraz program adwcleaner, niestety nie pomogły. Z routerem można połączyć się tylko przez przeglądarkę Opera zmieniłem na nim hasło oraz wpisałem DNS dla Netii.Nie jestem informatykiem proszę więc o wyrozumiałość, załączam logi. Addition.txt AdwCleanerS1.txt Extras.Txt FRST.txt gmer.txt OTL.Txt Edytowane 7 Czerwca 2014 przez marin277 Odnośnik do komentarza
marin277 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Sprawę można uznać za rozwiązaną, wirusy wirusami ale brak połączenia z internetem spowodowany był uszkodzonym filtrem telefonu. Po wymianie problem zniknął. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi