Radzio Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Witam wszystkich. Mam od wczoraj pewien problem. Mam laptopa. Wczoraj moja dziewczyna wychodząc ode mnie (laptop był włączony i miał zamkniętą pokrywę, leżał na biurku), wychodząc położyła na nim nieostrożnie swoją cięzką torbę (miała w niej książki z uczelni) i położyła mi ją na laptopa zamkniętego. Troche się na nią zezłościłem, ostro mnie tym wpieniła, że gdy teraz włączam laptopa i robię na wyświetlaczu czarne tło (najlepiej widać na czarnym tle), to przy górnej krawędzi pod kątem widać takie jakby nierównomierne podświetlenie. Wrzucam screena. Chodzi mi o to zaznaczone na czerwono pętlą. Jak myślicie czy mogło to być od walnięcia na niego torby? Mam pedantyczne podejście jeśli chodzi o sprzęt komputerowy, bardzo o niego dbam jeśli chodzi o hardware jak i o system operacyjny, wszystko musi być dopasowane na ostatni guzik. Zdenerwowały mnie te dziwne plamki w rogach na screenie (jest to tylko w kółku po prawej stronie, w lewej nie ma takiego czegoś), jak myślicie to może być od walnięcia na niego torbę? A jeśli nie, to czym to może być spowodowane i dodam że nie mam podświetlenia ledowego tylko to starsze. Czy może to się odbić w przyszłości na podświetleniu laptopa? Bardzo Wam dziękuję, dodam tylko że widać to najlepej na czarnym tle, na białym nie jest tak bardzo widoczne, ale się zdenerwowałem i przepraszam za taką błachostkę, ale troche się zmartwiłem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Przeproś dziewczynę, laptop choćby był nawet najdroższy to jest to tylko rzecz, pewnie miałeś to już wcześniej tylko wtedy nie zwracałeś na to uwagi, robisz z igły widły. Odnośnik do komentarza
Radzio Opublikowano 14 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 to chociaż niech mi ktoś odpowie czym spowodowane są takie dziwne plamki... proszę Was Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 czym spowodowane są takie dziwne plamki... naprężeniami obudowy. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi