banderolas Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Witam wszystkich serdecznie, to mój pierwszy post na forum Jak najprościej pobrać wszystkie aktualizacje systemu Windows 7 home premium x64 na hd i następnie je zintegrować z instalką W7, rownież sterowniki. Dysk zmieniłem i nie mam recovery, poza tym aktualizacji tam nie było, a sterowniki z czasów króla Ćwieczka. Pozdrawiam. ps. żeby się nie narobić i zrobić Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 https://www.fixitpc.pl/topic/521-dostosowane-nosniki-instalacyjne-vista20087/ Odnośnik do komentarza
banderolas Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 W tym temacie byłem. Napisz proszę jak pobrać kb? Odnośnik do komentarza
banderolas Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Dobra inaczej to ujmę... jak pobrać aktualizacje, które wyszły po sp do określonego folderu przezemnie, żebym mógł sobie to zintegrować i następnie iso zrobić? Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 przezemnie piszemy odzielnie - mała uwaga. Jak pobrać aktualizacje? Znajdziesz odpowiedź w jednym z ostatnich tematów w dziale W7, gdzie doradzałem alternatywny program do pobierania aktualizacji. Temat założyła niejaka Karina. Odnośnik do komentarza
banderolas Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 piszemy odzielnie - mała uwaga. Jak pobrać aktualizacje? Znajdziesz odpowiedź w jednym z ostatnich tematów w dziale W7, gdzie doradzałem alternatywny program do pobierania aktualizacji. Temat założyła niejaka Karina. Dziękuję za pouczenie, wezmę to do serca. Idąc tym tokiem myślenia i patrząc przez pryzmat wypowiedzi, to zdania zaczyna się z dużej litery. Mimo to dziękuję za odpowiedź - zaraz poszukam sobie. Odnośnik do komentarza
artus72 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Link do bardzo dobrego rozwiązania swego czasu podał Bonifacy (dziękuję). O to chodziło? BTW. Zappa, zanim zaczniesz wytykać orty bliźniemu swemu, zobacz belkę we własnym oku odzielnie Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 BTW. Zappa, zanim zaczniesz wytykać orty bliźniemu swemu, zobacz belkę we własnym oku U mnie to jest literówka kolego. W przypadku autora trudno mówić o literówce. Odnośnik do komentarza
piotreek Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Może to trochę obejście problemu ale można tym http://www.dobreprogramy.pl/WSUS-Offline-Update,Program,Windows,23429.html sobie ściągnąć łatki i wypalić osobne ISO a potem na DVD np. Widzę że już Bonifacy to podał :--( Odnośnik do komentarza
banderolas Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 U mnie to jest literówka kolego. W przypadku autora trudno mówić o literówce. Jaka literówka? Nie wcisnąłeś shifta a ja spacji. Poczytaj co to jest literówka Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi