malutka Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Witam, Chodzi mi o zrobienie w miarę prostej stronki. Widok startowy plus podstrona z wymienioną działalnością (generalnie nie zarobkową). Planowo odwiedzać ją mają mieszkańcy danego państwa. Interesuje mnie ten temat od dłuższego czasu. I wiele osób jest zdania, że jeśli strona ma być dla np. Polaków, serwer powinien być w Polsce etc. I gorzej z tłumaczeniami.Jakby ktoś miał jakieś sugestie, proszę o odpowiedź w wątku. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 wiele osób jest zdania, że jeśli strona ma być dla np. Polaków, serwer powinien być w Polsce Bzdura do kwadratu. Serwer moze sie znajdować w dowolnym miejscu (kraju). To nie ma wpływu na funkcjonowanie strony. Jedynie koszty mogą determinować wybór. Odnośnik do komentarza
Bonifacy Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 No właśnie. Przynajmniej Picasso nie popiera malutka Twojego zdania - http://250kb.de/E57Rzpq Odnośnik do komentarza
malutka Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 To nie jest moje zdanie. A różnej klasy webmasterów, firm zajmujących się pozycjonowaniem etc etc.A wybór picasso jest raczej oczywisty. Odnośnik do komentarza
gajowy Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 (...) różnej klasy webmasterów ... Kluczowe wydaje się być tu słowo "różnej" Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi