ewenement Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Witam Będziemy w firmie na hali produkcyjnej rozsyłać sieć wifi przez urządzenie Cisco air-sap2602e-e-k9. Do tego urządzenia dostałem w zestawie od razu power injector dpsn-35FB A. Jak mam połączyć ze sobą te urządzenia? Szukam instrukcji ale znalazłem tylko po angielsku i wolę się wszystkiego dowiedzieć żeby niczego nie uszkodzić zanim zacznę działać. Jak też się konfiguruje urządzenie air-sap2602e-e-k9? Odnośnik do komentarza
ewenement Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Jak teraz skonfigurować ten AP? Podłączyłem kabel z adaptera zamiast do switcha to do moje laptopa i uzyskałem od niego adres 192.168.1.20Jak teraz dostać się na ten AP? Szukam i nie mogę znaleźć w instrukcji. Odnośnik do komentarza
ewenement Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Niestety nie pojawiło się logowanie... po wpisaniu w przeglądarkę adresu 192.168.1.20 i w chrome i ff to samo. Odnośnik do komentarza
gajowy Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 (...)uzyskałem od niego adres 192.168.1.20 ...po wpisaniu w przeglądarkę adresu 192.168.1.20 Czyli wpisujesz adres swojego lapka zamiast adresu AP-ka. Zgodnie z tą instrukcją (uwaga ponad 1000 stron) spróbuj 192.168.1.1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi