kamixpl Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Kupiłem komputer składany, korzystałem z niego itd. Dziś chciałem sobie ustawić żeby przy starcie systemu pokazywało mi sterowniki, bios itd. I zaznaczyłem opcję Podstawowy tryb wideo. Teraz komputer mi się nie włącza, po drugie nie widzę co mi pokazuje bo nie ładują się te początkowe komunikaty. Wie ktoś co mam zrobić? Zależałoby mi na czasie. Odnośnik do komentarza
kamixpl Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 CLR_CMOS Wykonane, dodaktowo wyciągłem bateryjkę i nic mi to nie dało Odnośnik do komentarza
kamixpl Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Gigabyte ga-h81-d3, h81, dualddr3-1600, sata3,atx I5-4440 3.10Ghz 6mb, lga1150 box patriot 1x4gb 1333 mhz ddr3 non-ecc cl9 dimm heatsink wd blue 3.5 cala 1tb hd7850 1gb sapphire corsair 450w atx 120mm wentylator ,eu zalman z3 lg super multi sata DVD+/-R24x Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 1. Uruchom system w trybie awaryjnym. 2. Start - polecenie uruchom - msconfig zakładka Rozruch i odznacz Podstawowy tryb video uruchom ponownie system Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi