Fix Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Witam Ściągam przez Firefox'a, kładę się spać, wstaję i komunikat tupu: Plik XYZ nie może zostać zapisany, ponieważ nie można odczytać pliku źródłowego. Należy spróbować później lub skontaktować się z administratorem serwera. Przez ten błąd muszę pliki ściągać od nowa i wtedy już jest dobrze :| Jako że ściągam parę plików obecnie i niemożliwym jest abym zmieniał lokalizację (bo na pewno się to co ściąga "popsuje") i zamykam kompletnie Firefox'a Macie jakiś lek na to ? Racja, w sieci dużo ale nic konkretnego. Firefox 4 ostatnia testowa Win 7 Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 1. Przejdź na FF 3.6.13 - to jest ostatnia stabilna, nie wiem, jak pod tym względem wygląda sytuacja z wersją testową, ale mogą być błędy. Zgłoszenie do Mozilli mile widziane... 2. Z jakich serwerów pobierasz. Czy to dotyczy jednego, czy wielu? 3. Czy w tym czasie nie masz problemów z siecią? Odsyłam do programiku, który Ci podałem w poprzednim temacie. 4. Jak wygląda sytuacja w innych przeglądarkach (polecałbym sprawdzić na Operze)? 5. Czy nie wygasa Ci w nocy dzierżawa adresu? Odsyłam do punktu 3, w logu z programiku powinno się wszystko pokazać. Nawiasem mówiąc, do większych downloadów lepszy jest JDownloader albo inny menedżer pobierania. Odnośnik do komentarza
Fix Opublikowano 14 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 1. Ja właśnie jeden z tych testerów betów Liska, którzy szukają rozwiązań na innych stronach aby dokładniej przedstawić ewentualny błąd FF. 2. Chomikuj (pl) 3. Jak wystąpi błąd na GoogleChrome o dam znać 4. GoogleChrome, zobaczę rano i napiszę 5. Wygasa 21grudnia (cmd - ipconfig/all) Najlepszy jak dla mnie jest FlashGet, który niestety źle interpretuje linki z portalu xyz (czyt. pkt 2). Rzadko pobieram duże pliki inaczej niż przez akceleratora. (Taki OT - Czy provider zmieni mi na moje żądanie IP ?) Odnośnik do komentarza
Fix Opublikowano 16 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Testowałem za pomocą Opery i GoogleChrome... czyli wersja beta Firefox 4.0.7 jest "niedoiechana". Można zamknąć. Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 (Taki OT - Czy provider zmieni mi na moje żądanie IP ?) zapytaj providera. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi