lou Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Witam mam problem z msvcrt.dll gdy próbuję uruchomić grę Counter Strike wyskakuje mi: Counter-Strike: cstrike.exe - Nie znaleziono punku wejścia Nie znaleziono punktu wejścia procedury _except_handler4_common w bibliotece msvcrt.dll Proszę o pomoc! Przeszukałem cały internet i nic nie podziałało! Odnośnik do komentarza
Andziorka Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Próbowałeś przeinstalować grę? Jaki system operacyjny? Odnośnik do komentarza
lou Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Przeinstalować grę próbowałem kilka razy, system operacyjny to Windows XP. Próbuje z sfc /scannow dam znać czy się uda. Odnośnik do komentarza
Andziorka Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Wejdź w Mój komputer --> dysk C --> Windows --> System 32, tam wyszukaj plik dwmapi.dll i zmień jego nazwę na dwmapi.dll.bak. Restart kompa i zobacz czy działa. Odnośnik do komentarza
mgrzeg Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 lou, możesz przygotować plik .dwi Dependency Walkera oraz zrzut pamięci procesu zgodnie z opisem: [KLIK] m.g. Odnośnik do komentarza
lou Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Witam ponownie, rozwiązałem problem wkładając do komputera płytę z windowsem i wpisując sfc /scannow w cmd. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi