tokaj Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Witam, jak w temacie... Laptop kupiony w Niemczech wraz z oryginalnym systemem Windows 7 Home Premium 64 bit Vistalizator ładnie działa przy przejściu z niemieckiego na angielski. Próbując jednak wgrać polski... nie zmienia się. Czyli tak z niemieckiego na angielski - ok z niemieckiego na polski - nie dzieje się nic z angielskiego na polski - zmienia na niemiecki ma ktoś jakiś pomysł jak sobie z tym poradzić ?? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Vistalizator ładnie działa przy przejściu z niemieckiego na angielski. Próbując jednak wgrać polski... nie zmienia się. A może nie trzeba Vistalizatora. Może wystarczy to KLIK Mam na myśli ten drugi sposób. Odnośnik do komentarza
Aux Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 @tokaj 1. Pobierz - Vistalizator 2. Pobierz pakiet językowy dla języka którego chcesz używać - Pakiety językowe Sam tego sposobu nie testowałem i z góry proszę o nie pisanie negatywnych spostrzeżeń, Jeśli ktoś ma lepszy pomysł na rozwiązanie problemu to może się czuć serdecznie powitanym. Jako iż nie widziałem innego rozwiązania, postanowiłem poszukać na zagranicznych forach, dlatego uważam ten post odpowiedznim dla odważnych, mam też nadzieję, że jeśli komuś się powiedzie to się odezwie i podpowie szukającym podobnego problemu odpowiedź. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Aux, czy wczytałeś się w problem: Vistalizator ładnie działa przy przejściu z niemieckiego na angielski. Próbując jednak wgrać polski... nie zmienia się. Proponujesz mu dokładnie to samo narzędzie, którym się już posługuje, i które jest przedmiotem rozważań dlaczego nie działa. Odnośnik do komentarza
Aux Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Sorry picasso, coś przeoczyłem / nie doczytałem, Chęć dobra, efekt b.słaby. Dlatego nowy link dla polskiego Official 32-bit (x86) Windows 7 MUI I link dla tego samego co po wyżej lecz dla systemów 64bit-owych Mam nadzieję, że to będzie działać Odnośnik do komentarza
tokaj Opublikowano 17 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Aux - akurat sprawdzałem najnowszy pakiet i lipa ..... Belfegor dał linka ale nie wiem czemu mi nie hula tutaj .... sprawdzałem w pracy i było oki.... a w tej chwili sprawdzam w domu i link mi sie nie ładuje ... Ma ktoś może inny link z podobnym rozwiązaniem ?? Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 a w tej chwili sprawdzam w domu i link mi sie nie ładuje ... Może przez kesz Google: KLIK. Odnośnik do komentarza
tokaj Opublikowano 17 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Dzięki Picasso , problem jest dalej co prawda niby kłopot znikł bo osobie której robię system chce kupić oryginał polski , ale... chce znaleźć rozwiązanie mimo to Może popełniam jakiś błąd w wpisywaniu którego nie zauważam ?? Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Nie znam szczegółów ale wg mnie brak ":" w C\Users\Maja\Desktop. Powinno raczej być C:\Users\Maja\Desktop Pokaż DISM.exe /? Odnośnik do komentarza
tokaj Opublikowano 17 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Może to ?? Rano sprawdze..... Jak Ci pokazać DISM ??? Odnośnik do komentarza
Flavius Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Komenda nie działa gdyż przed każdym przełącznikiem musi być odstęp - zwróć uwagę jak jest w oryginale w tutorialu a jak ty próbujesz to robić Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 (edytowane) Jak Ci pokazać DISM ??? Wykonaj w cmd polecenie: DISM.exe /? i pokaż obrazek. Wyświetli Ci się help z informacją o poprawnej składni polecenia. @Flavius już Ci pisał o spacjach między przełącznikami. Edytowane 29 Października 2013 przez picasso 16.02.2011 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi autora. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi