Dok4y Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Witam mam problem z grami,plikami exe itp. Mianowicie chodzi o to że miałem format 2 miesiące temu, przed formatem wszystko ładnie śmigało miałem Windows 7 32bit.Teraz po formacie większość plików,gier mi nie działa Windows 7 64bit. Wyskakuje wyżej wymieniony błąd Aplikacja nie została właściwie uruchomiona (0xc000007b). Mam nadzieje że ktoś mi w tym pomoże Odnośnik do komentarza
mgrzeg Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Witam na forum, wygląda na problem z bibliotekami. Podobny problem mamy w wątku obok, gdzie poprosiłem o przygotowanie zrzutu pamięci procesu [KLIK]. Spróbuj zatem wykonać zrzut dla jednego ze swoich felernych programów - być może uda nam się jakoś ten problem rozwiązać. m.g. Odnośnik do komentarza
Dok4y Opublikowano 21 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 http://www.speedyshare.com/JC82S/wot.exe-140521-192705.dmp oto link Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi