Krystian9 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Ale potrzebuje wyjąć win 7 ultimate sciągnięty z kompa i moge formatować powiedz jak to zrobic nie patrz na to czy jest maly plik powiedz jak to czy da się to zrobić Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Krystian9 Temat w szybkim tempie zmierza do zamknięcia i otrzymałam raport na temat niezdrowego wyglądu dyskusji. Mącisz w temacie przewodnim, nie edytujesz postów (łączę serie "jeden pod drugim"). Wracam do początku: Mam problem włanczam komputer (windows 7 profesional) i wyświetla mi się błąd bootMRG is compressed crtl + alt + del to restart . Flavius podał Ci już dwa linki w tej kwestii. Jak uruchomić środowisko WinRE z płyty i jak za pomocą tego środowiska zdekompresować plik BOOTMGR. A jeśli nie chcesz się tym zajmować i chodzi tylko o skopiowanie danych przed formatem: Ale potrzebuje wyjąć win 7 ultimate sciągnięty z kompa i moge formatować powiedz jak to zrobic nie patrz na to czy jest maly plik powiedz jak to czy da się to zrobić I tu Flavius podał trop. Do tego to przecież można wykorzystać dowolną płytę, która pozwala z zewnątrz wejść na dysk.... Np.: 1. Już podawana płyta WinRE (coś chyba nie umiesz z tego skorzystać skoro nadal wraca pytanie jak przekopiować dane): z menu naprawy wybór wiersza poleceń i wydanie komend kopiowania "ściągniętego z sieci Windows 7" na jakieś medium zewnętrzne.... 2. Płyta OTLPE: interfejs graficzny i z ręki kopiowanie sobie danych.... 3. Dowolna mikro dystrybucja Linux samostartująca z płyty i obsługująca NTFS. . Odnośnik do komentarza
Krystian9 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 (edytowane) Ok THX wszystkim sorry za moje błędy ale mi pomogliście All THX Edytowane 14 Grudnia 2010 przez picasso Temat jak rozumiem rozwiązany, zamykam. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi