arekk Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Nie mogę się doszukać specyfikacji, która mi powie, czy ten model obsługuje dyski SATA II, może ktoś się już z tym borykał. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Tu jest specyfikacja KLIK , ale nie dopatrzyłem się informacji na temat obsługi SATA II. Konstrukcja oparta na chipsecie Intel 965, może na stronie intela znajdziesz informacje. Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Obsługuje. A tak poza tematem dowiedzieć się można tego też fizycznie, odkręcić klapkę, odczytać model, wpisać w szukajkę i tyle roboty. Odnośnik do komentarza
arekk Opublikowano 11 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Obsługuje. A tak poza tematem dowiedzieć się można tego też fizycznie, odkręcić klapkę, odczytać model, wpisać w szukajkę i tyle roboty. A skąd masz tą pewność nie uwierzę dopóki nie przeczytam oficjalnego potwierdzenia, i jaka klapkę masz na myśli? Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Oficjalne ogólnodostępne informacje są na stronach producenta laptopa. i jaka klapkę masz na myśli? mam na myśli klapkę na spodzie lapka, pod którą znajduje się hdd, jest swoiście oznaczona.No i na koniec, czy masz ten model fizycznie? Jeśli odpowiedź brzmi tak, to sprawdź to w jakimś programie podającym dokładną konfigurację sprzętową, np. AIDA. Odnośnik do komentarza
MatiK Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Znalazłem taki link do opisu problemu na pewnym forum http://forum.notebookreview.com/lenovo-ibm/399772-t61-lack-sata-ii-3-0-gb-s-support.html i tam jest napisane o problemie komputera z takim chipsetem jak laptop o którym jest mowa ale firmy Lenovo. Jest tam też napisane że komputery HP oparte o ten chipset nie mają problemów z SATA II więc można założyć że komputer obsługuje SATA II. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi