testing Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Witam, Mam takie pytanko da rady za pomocą rejestru ".reg" zmienić wyświetlanie wszystkich folderów na kafelki ?? coś tutaj było wspomniane ale nie wiem jak to zastować pod siebie. Oraz jeszcze czy można wyłaczyć kontrole systemu za pomocą rejestru w panel sterowania/ konta użytkowników?? dzięki za odp. pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 wejdź do mój komputer i wybierz opcje Otwórz dysk C z paska po prawej stronie wybierz Kafelki Potem w opcjach folderów zaznacz opcję zastosuj do folderów Odnośnik do komentarza
testing Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Ja wiem jak to ustawić ale chce wiedzieć jakie wtedy zmiany zachodzą w rejestrze ponieważ chcę dodać sobie taki plik do instalki tak aby po formacie od razu to było ustawione. Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Do śledzenia zmian w rejestrze jest kilka programów. Proponuję skorzystać https://www.fixitpc.pl/topic/337-rejestr-migawki-zmian/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi