Kakeros41 Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Witam, od pewnego czasu ( pol roku a moze i rok) mojej dziewczynie zaczal swirowac eksplorator windows. Wylacza sie przy otwieraniu dysku z duza zawartoscia folderow, albo przy otwieraniu folderow z duza zawartoscia plikow. Jest to bardzo uciazliwe i nie umiemy sobie raem z tym poradzic. Prosze o pomoc. Logi: ShellExView - file:///C:/Program%20Files%20%28x86%29/NirSoft/ShellExView/report.html InstalledCodec - file:///C:/Users/Marta/AppData/Local/Temp/Rar$EXa0.160/report.html AutoRuns - http://speedy.sh/4mq9f/AutoRuns.arn Nie wiem czy wysylam wlasciwy format z ShellExView i InstalledCodec (dwa pierwsze linki). AutoRuns na rapid share, bo plik ma 3 mega. Zrobilem jeszcze screena jak scanowalem Farbarem i nawet wtedy wyskoczyl eksplorer... OTL.Txt Extras.Txt Addition.txt FRST.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Moja mała uwaga - zacznij od deinstalacji Asus Web Storage. Odnośnik do komentarza
Kakeros41 Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 hmmm.. jak by pomogło Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Na tym forum znany przypadek. Wg. mnie nie ma powodów do szukania infekcji. Ale poczekaj, co powie Picasso. Odnośnik do komentarza
muzyk75 Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Poprzez Panel sterowania -> Programy i funkcje odinstaluj jeszcze: FLV Player Packages, Picasa Packages, Video Download Converter version 1.0.0.0, YTD Video Downloader 3.9.5 i McAfee Security Scan oraz starą wersję Java 7 Update 25 - pobierz nową Java 8 Załącz nowe logi z FRST i Addition. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi