CoUsT Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Tu zamieszczam wszystkie logi systemu, sprzętu itd. z programu SIW: http://www.speedyshare.com/files/25654986/logi.html Można zobaczyć w Sensorach, że części grzeją się nawet do 100 stopni. Im szybciej działają wiatraki, tym wolniej chodzi komputer. Tak powinno się to wszystko grzać? To normalne? Z tego co wiem, to Radeon 5970 HD grzeje się do ~95 stopni przy ciągłej pracy, ale żeby jakaś kiepska karta z kiepskim procesorem. Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 A kiedy ostatnio kanały wentylacyjne były czyszczone/przedmuchane? Ta temperatura to przy lapku leżącym na biurku? Odnośnik do komentarza
CoUsT Opublikowano 11 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Czy leży na biurku, czy trzymam go na nogach żeby dziury wylotowe były w pełni odetkane temperatura taka sama. Kanały wentylacyjne? No nie wiem czy w ogóle były czyszczone... Postaram się przeczyścić go w najbliższym czasie. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Postaram się przeczyścić go w najbliższym czasie. Cześć Coust, smyku jeden. Co Ty opowiadasz, jakie w najblizszym czasie? Jutro ma byc wszystko pięknie przeczyszczone i skaładasz raporcik na forum. pozdro Odnośnik do komentarza
CoUsT Opublikowano 11 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Cześć Coust, smyku jeden. Co Ty opowiadasz, jakie w najblizszym czasie? Jutro ma byc wszystko pięknie przeczyszczone i skaładasz raporcik na forum. pozdro Ale widzisz, to laptop mamy która go często bierze do pracy, ja siadam tylko wieczorkiem na nim, bo komputer licho wzięło. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Ale widzisz, to laptop mamy która go często bierze do pracy Tym bardziej trzeba to szybko zrobić, bo za chwile okaze się, że nie będzie go mogła zabrać do pracy. bo komputer licho wzięło. Nie licho, nie licho tylko nawiedzony smyk jeden, wykończył sprzęt. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi