Hajasz Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Cześć. Czy ktoś wie dlaczego na strone www.eBay.pl kiedy chcemy się kontaktować z klientem musimy wklepywać kod z cyferkami. Niby to żadna nowość ale na tej stronie wpisywane cyferki są zawsze niepoprawne (przynajmniej ja tak mam) a widać je wyraźnie więc nie ma mowy o źle wpisanych. Kiedy naciskam podpowiedz na win xp wyświetlał się taki mały odtwarzacz audio, gdzie głos podawał cyferki oczywiście inne niż te, które były pokazane. Odkąd jestem na Win 7 nie chce mi się wyświetlać ten odtwarzacz ani na IE11 ani na Firefox 29 Przypuszczam, że namieszałem sobie po tym jak zainstalowałem Ad Muncher, który jak wyczytałem sporo miesza w javascript. Program odinstalowałem ale problem pozostał. Da się to jakoś naprawić ? Na IE11 problem ustąpił bo przeglądarka poprosiła o włączenie jakiegoś dodatku. Na Firefox problem jest dalej. Tak to wygląda. Zamiast odtwarzacza jest szary prostokąt. Sprawdzałem na starym dysku z Windows XP + Firefox 29 + Ad Muncher i tam wszystko działa poprawnie. Więc ani Ad Muncher ani AdBlock nie mają tu nic do rzeczy. Na nowym dysku z Windows 7 nie pomogło ani zresetowanie Firefox'a ani odinstalowanie i ponowna instalacja. Już nie mam pomysłów w czym tkwi problem. Odnośnik do komentarza
Hajasz Opublikowano 8 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Ok sprawa załatwiona. Jak w powiedzeniu, że nowe może być wrogiem starego usunąłem Firefox'a i zainstalowałem jakąś starą wersję, która po wejściu na ową stronę poprosiła o zainstalowanie wtyczki Quicktime. Po zainstalowaniu uaktualniłem przeglądarkę do ostatniej wersji i wszystko działa pięknie. Tym samym temat zamknięty. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi