imusewindows Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Dzień dobry, po zaintabulowaniu aktualizacji KB2919355 komputer nie uruchamia się, jestem zmuszony skorzystać z przywracania systemu. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza
ROTIX Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Mam identyczny problem. Po wymaganym ponownym uruchomieniu systemu procedura instalacji utyka przy zaawansowaniu 30%. Żadne dostępne próby naprawy nie są skuteczne, trzeba uruchamiać opcję przywracania systemu. Odnośnik do komentarza
imusewindows Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 U mnie aktualizacja dochodzi do końca, jednak system nie może się uruchomić ponownie Odnośnik do komentarza
imusewindows Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Udało mi się zainstalować aktualizację korzystając z opcji debugowania, lecz nadal system nie może zostać poprawnie uruchomiony :/ Proszę o pomoc ! Odnośnik do komentarza
imusewindows Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Problem rozwiązany ! Proszę o umieszczenie tematu w koszu Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi