kosa4321 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Witam Podczas włączenia karty harmonogramu zadań wyskakuje takie właśnie okno. Próbowałem wykonać kroki w rejestrze, z przestawieniem (poniżej) ale nadal nie widać któro zadanie powoduje błąd. /Win 7 Prof 64bit. HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Tracing\SCM\Regular Dwuklik w wartość TracingDisabled i zmień 1 na 0 Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 kosa4321, na początek podaj raporty z FRST (pole Addition ma być zaznaczone). Plik Addition wstępnie przedstawi niedomyślne zadania Harmonogramu. Odnośnik do komentarza
kosa4321 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Dzięki za szybką odpowiedż. Addition.txt FRST.txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 FRST wykazuje jedno z zadań jako wybrakowane. Usuń to i zobaczymy czy wpłynie to na sytuację. Otwórz Notatnik i wklej w nim: Task: {0D18908F-4361-4013-A2D5-0FE78CFA5C8B} - \SidebarExecute No Task File Reboot: Plik zapisz pod nazwą fixlist.txt i umieść obok narzędzia FRST. Uruchom FRST i kliknij w Fix. System zostanie zresetowany. Przedstaw wynikowy fixlog.txt. . Odnośnik do komentarza
kosa4321 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Niestety nie pomogło. Fixlog.txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Dodaj pełny skan elementów Harmonogramu, analiza tego zajmie mi jednak więcej czasu. Uruchom SystemLook x64 i do okna wklej: :reg HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Schedule /s HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Schedule /s :dir C:\Windows\system32\Tasks /s C:\Windows\SysWOW64\Tasks /s C:\Windows\Tasks Klik w Look. . Odnośnik do komentarza
kosa4321 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Rozumiem, z tym akurat mi się nie spieszy, podaję log. SystemLook.txt Odnośnik do komentarza
armen10 Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Witam, Też chciałbym się podłączam pod temat, bo mam problem z harmonogramem zadań, kóry jest mi potrzebny. Czy ktoś może coś wyczytać z tych logów, które załąćzyłem ? pozdrawiam Addition.txt FRST.txt SystemLook.txt Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi