Filipiak Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Witam,Mam podobny problem jak w temacie - https://www.fixitpc.pl/topic/14885-startuprepairoffline-problem-z-uruchomieniem-windowsa/ z tym że mam inne wartości w 4 i 6 (niestety nie pamiętam)Próbowałem tez odzyskać system i wyskakuje "Nie utworzono punktów przywracania na dysku systemowym komputera"Po skopiowaniu RegBacka dalej wyskakuje ten błąd.I teraz najlepsze nie wiem jak, ale zrobienie niby bootowalnego dysku z windows7 i próba naprawienia tego błędu przyniosła sukces. Niestety pojawił się inny problem. Komputer mogę włączyć jedynie poprzez ten dysk a odpięcie go skutkuje ponownym pojawieniem się błędu (wszystkie programy itp działają). W tej chwili zrobiłem Regback i robię sfc /scannow. CBS.logProsił bym o przeniesienie, bo zdaje mi się, że wiem co namieszałem. Sugerując się tym poradnikiem Klik przerzuciłem system na inny dysk jak widać na zdjęciu. Klik Pozostaje teraz pytanie jak to odkręcić / ewentualnie naprawić bo tak jak pisało w 5 punkcie nie widziałem systemu i kliknąłem dalej dlatego taki cyrk Addition.txt Extras.Txt FRST.txt OTL.Txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
Filipiak Opublikowano 11 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Podbijam pomoże ktoś ? Jak z powrotem przenieść boota na dysk c ? Odnośnik do komentarza
muzyk75 Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Tu jest pełny opis WinRE, którym się bawiłeś. Zobacz GParted służy do zmiany patrycji. Można ustawić z jakiego dysku ma być bootowany komputer. Pobierasz obraz iso i wypalasz płytkę bootowalną. W googla wklep GParted instrukcja i będziesz wiedział co i jak. Do łączenia lub dzielenia patrycji Easeus partition master , przykładowa instrukcja KLAK Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi