demolka19 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Witam. Wczoraj zainstalowałem ruter i wczasie instalacji wystąpił jakiś błąd i wywaliło mi system. Teraz system działa tylko w trybie awaryjnym. Przywracanie systemu nie działa-brak punktów przywracania. Starałem się znaleźć coś na forum ale też nic nie dało oczekiwanych rezultatów. Komputer to ASUS K50IJ. Pamiętam Kilka razy miała miejsce taka sytuacja że miał jakiś błąd i po prostu pracował w automacie-nie mógł załapać aż za 5 czy 6 razem się włączał. Tym razem nawet po 30 razie niechce zaskoczyć normalnie Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Wczoraj zainstalowałem ruter i wczasie instalacji wystąpił jakiś błąd i wywaliło mi system. Teraz system działa tylko w trybie awaryjnym. Czy jesteś w stanie użyć Ostatnią poprawną konfigurację? Poproszę też o raporty z FRST i OTL zrobione z pozoiomu Trybu awaryjnego: KLIK. To da pojęcie o tym co się ładuje w systemie. . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi