adacho Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Witam, dziś tak se myślę: czemu by nie umieścić jakąś reklamę z naszym forum na moją sygnaturkę? Chodzi mi o to, żeby wypromować nasze forum. Im więcej ludzi będzie korzystać z pomocy, tym większe szanse na dotacje. Dziennie jest po 1-2 aktywnych tematów, forum rzeczywiście umiera, a baza użytkowników jest niezbyt duża. Chciałbym poznać wasze opinie nt. rozsławiania fixitpc.pl. Odnośnik do komentarza
Rucek Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 forum nie umiera oczywiscie, że można reklamować itp - pytanie - ile czasu ma/będzie mieć Picasso, bo jak puści się reklame, zacznie działania marketingowe etc, i jak sie tu zwali 20-30 tematów jednego dnia, a Picasso nie będzie miała czasu - to mission impossible. Odnośnik do komentarza
adacho Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Picasso ma swoich zaufanych ludzi (chyba ). Możnaby ich zatrudnić jako pomoc. Odnośnik do komentarza
gajowy Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 No ile razy jeszcze ktoś będzie próbował namówić Picasso do zmiany formuły serwisu? Odnośnik do komentarza
adacho Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 A czy ja kogokolwiek namawiam do czegokolwiek? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi