mateomix0 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Witam, mam problem z tym komunikatem np. gdy otworze kilka przegladarkowych gierek tona jednej zwiecha i wywala blad, jesli dam zamknij to flash sie zamyka i musze odswiezac, jesli nie to zwiecha i restart mozilli w procesach.. Prosze o pomoc i dalsze instrukcje. Dodane. OTL.Txt Extras.Txt Odnośnik do komentarza
adacho Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Próbowałeś reinstalować Adobe Flash Player? Odnośnik do komentarza
mateomix0 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Reinstalowac nie, ale aktualizowac tak. Zrobie to tylko ktore? Bo w odinstaluj programy mam: - Adobe Flash Player 13 Plugin - Adobe Flash Player 12 ActiveX - Adobe Shockwave Player 11.6 Dodam, ze bląd wywalalo cos z shockwave? Co zrobic? EDIT: Odinstalowałem wszystkie [te 3 wymienione wyzej] i zainstalowalem najnowszy ze strony adobe [flash player 13] zobacze czy cos to da. Odnośnik do komentarza
mateomix0 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Nadal sie to zdarza. Jakies sugestie? Odnośnik do komentarza
KolegaDudysa Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 (edytowane) Może wyłączyć przyśpieszanie sprzętowe - akcelerację sprzętową. Edytowane 30 Kwietnia 2014 przez picasso mateomix0, "F5" / "Refresh" i podobne są tu zabronione i nie przyśpieszą odpowiedzi. Usuwam podbicia. //picasso Odnośnik do komentarza
mateomix0 Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 nadal to samo jakies programy moga to powodowac? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi