Qaromex Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Witam. Mam problem z AQQ. Prawdo podobna infekcja. Na innym forum powiedziano mi, że to jest "Martwe Oko" Ten błąd jest powtarzalny. Poradzili mi, żeby ściągnąć plik rejestru i zarejstrować. i zresetować aqq. tak zrobiłwemi działą. ale gdy ponownie resetuje aqq jest to samo. o co chodzi ? Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Owszem, to znaki infekcji (KLIK). Tylko, chyba nie sądzisz, iż w tym dziale ktoś rozwiąże Twój temat bez żadnych precyzyjnych danych. Proszę o przeczytanie zasad działu Malware (KLIK) i podanie obowiązkowych logów z OTL + GMER. Odnośnik do komentarza
karololszak Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Cóż, prosiłem, nie posłuchał... Odnośnik do komentarza
Qaromex Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 No wiem, że prosiłeś. Ale nie wiem co to są te logi. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 No wiem, że prosiłeś. Ale nie wiem co to są te logi. Raczę zwrócić uwagę, że on Ci podał nawet tytuł tematu, który miałeś tu oglądać, w którym to były przekierowania do opisów jak zrobić logi. A ja Ci podałam linki, gdzie są opisy jak zrobić logi. Czekam na wymagane logi z OTL i GMER. Wszystko podane. Muszę mieć ten materiał, bo nie można takich rzeczy zgadywać. Odnośnik do komentarza
Qaromex Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 (edytowane) ok. postaram się to jakoś zrozumieć. Edytowane 10 Stycznia 2011 przez picasso 10.01.2011 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi