janmatusz Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Po załadowaniu systemu Win 8.1 na pulpicie pojawia się okno Explorer.exe. i po kliknięciu OK znika. W menedżerze zadań objawia się to tym, że po kliknięciu OK znika ikona Explorator Windows w pozycji Aplikacje i pojawia się w pozycji Procesy. Dezynfekcja za pomocą CC Cleaner oraz Malwareytes bez efektu. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Logi z FRST i OTL wstaw https://www.fixitpc.pl/topic/61-diagnostyka-ogolne-raporty-systemowe/#1 Odnośnik do komentarza
janmatusz Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Logi z FRST i OTL wstaw https://www.fixitpc.pl/topic/61-diagnostyka-ogolne-raporty-systemowe/#1 Odnośnik do komentarza
janmatusz Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Wstawiam 5 logów. Addition.txt Extras.Txt FRST.txt OTL.Txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 (edytowane) jest infekcja i polecisz do działu pomocy doraźnej. Najgorsze jest to, że nie wiem za ile? Ale takie są uroki tego forum. Edytowane 14 Kwietnia 2014 przez Belfegor Odnośnik do komentarza
janmatusz Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Jestem pierwszy raz na forum i nie wiem, co oznacza wpis "polecisz do działu pomocy doraźnej. Najgorsze to to, że nie wiem za ile". Przepraszam i proszę o krótkie wyjaśnienie. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Najgorsze to to, że nie wiem za ile" Ile czasu potrwa aż osoba uprawniona udzieli pomocy. Odnośnik do komentarza
janmatusz Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Problem opanowałem poprzez skuteczny program RogueKiller x64. Dziękuję za poświęcony mi czas. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Mruvka Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Witam, Mój problem jest chyba podobny. Z tym, że u mnie komunikat błędu Explorera jest pełniejszy i przedstawia się następująco (obraz poniżej). System to Windows 8.1 (po aktualizacji), zmiana rozmiaru partycji narzędziem systemowym do zarządzania dyskami i zmiany liter przypisanych do dysków. Można to jakoś poprawić bez przywracania systemu? Poza tym system raczej działa normalnie. Kilkukrotne kliknięcie na komunikat błędu wyłącza go, do momentu ponownego uruchomienia. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi