brainq Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Witam mam problem z dwoma grami a dokladniej prince of persia Zapomnaine piaski z ostatniego nr cda ,splinter cell Convition z których tyc gier odpalam i potem pojawia się bluescreen więc zrobilem tak ze zainstalowalem starsze stery 2 razy i nic nie pomagało juz nawet nie mówie o przeinstalowywaniu directxa a kompa jest regularnie czyszcony. A co do reszty gier wszystkie działają normalnie nowe nawet te starsze od tych co wymieniłem. Moj konfing to Windows 7 64bit AMd phenom II x4 2,8 ghz 4 gb ram ddr3 Geforce 260gtx Dołączam mimidump w linku bo nie mam uprawnien do dodawania pliku w załączniku. http://www21.zippyshare.com/v/76382629/file.html Odnośnik do komentarza
brainq Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Pobawiłem z windebug i mam coś takiego co to może wynikać???Pojawia się tylko po odpaleniu gier prince of persia Zapoomniane Piaski i splinter cell convition a reszta jest ok. plik bdos.txt Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi