MarekM7609 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 przed chwilą próbowałem zainstalować IE 11 i otrzymałem komunikaty jak na załączonych obrazkach Odnośnik do komentarza
MarekM7609 Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Witam Czy mogę liczyć na poradę w sprawie IE11? Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Ten rodzaj usterek wymaga ode mnie większego nakładu pracy, więc zwykle nie odpowiadam szybko. I obawiam się, że widziany błąd to kolejny skutek infekcji. Dostarcz więcej danych: 1. Na początek wyczyść obecne logi instalacyjne. Wejdź w Tryb awaryjny i opróżnij folder C:\Windows\Logs\CBS. 2. Przejdź w Tryb normalny. EDIT: Zapomniałam napisać, by odpalić instalację IE w celu ponownego złapania błędu. Po tym: Uruchom "Narzędzie analizy gotowości aktualizacji systemu": KLIK. Gdy ukończy skan, skopiuj na Pulpit cały folder C:\Windows\Logs\CBS, zapakuj do ZIP, rzuć na jakiś hosting i podaj tu link do paczki. Nie obiecuję szybkiej analizy. . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi