browarek Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Witam wszystkich. Po długiej nieobecnośći powracam z następującym problemem. Od kilku dni odpalam lapka (ASUS K53S) i wszystko ładnie pięknie się ładuje w szybkim czasie, aż przychodzi moment kliknięcia na Mozillę Firefox,wtedy to następuję długie nawet do 5minutowe oczekiwanie na pojawienie się strony domowej. Drugim powodem zmartwień jest Comodo gdyż po ostatniej aktualizacji na pasku zadań widnieje żółta tarcza z wykrzyknikiem a gdy klikam na nią pojawia się okno widmo załączone poniżej. FRST.txt Addition.txt Shortcut.txt OTL.Txt Extras.Txt GMER.txt Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Masz bład licencji Aviry Error: (04/04/2014 08:36:01 PM) (Source: Avira Antivirus) (User: ZARZĄDZANIE NT)Description: The keyfile contains no valid license. The service will be stopped! http://forum.avira.com/wbb/index.php?page=Thread&threadID=120238 chyba czas na nowszą wersje? Odnośnik do komentarza
browarek Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Ok. Nowa Avira jest! Zastanawiam się tylko czy jej Firewall jest wystarczającym zabezpieczeniem bo jak dotąd byłem opancerzony Avirą + Comodo :-) Dodam iż Firefox po uaktualnieniu Aviry i usunięciu Comodo uruchamia się normalnie. Czy w podanych wcześniej logach widać jeszcze jakieś niepokojące wyniki? Czy podać nowe? Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zastanawiam się tylko czy jej Firewall jest wystarczającym zabezpieczeniem bo jak dotąd byłem opancerzony Avirą + Comodo Zostań na razie bez Comodo. Ja tam nie widze nic niepokojącego. Wyczyść tempy korzystając z OTL skoro masz je na kompie wlkej komendę :Commands [emptytemp] Po restarcie uzyj opcji Sprzatanie w oTl. Skasuj folder C:\FRST i sam program Odnośnik do komentarza
browarek Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Melduję.Zadania z w/w postu wykonane. No i lisek powrócił do życia.Dzięki wielkie. Za pozwoleniem......:-) jescze zakisił mi się jeden babol sterownik.Przyznaję że pochodzi z gierki oczywiście ściągniętej za darmo z neta.Pozbyłem się jej z dysku spory czas temu,ale śmieci,które drażnią oko pozostały. Mianowicie zaraz po starcie systemu wyskakuje komunikat: a następnie po kliknięciu w klucz: Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 browarku, ty wiesz ze ja sie gniewam na Ciebie? Nie mam zadnych informcji co tam z Wami jest? zrób mi log z OTL i sam sprawdź w autoruns > zakładka logons, co tam sie do startu wyrywa http://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb963902 Odnośnik do komentarza
browarek Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Witam i proszę. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 zakisił mi się jeden babol sterownik.Przyznaję że pochodzi z gierki oczywiście ściągniętej za darmo z neta.Pozbyłem się jej z dysku spory czas temu,ale śmieci,które drażnią oko pozostały. No jest ten sterownik S2 atksgt; C:\Windows\System32\DRIVERS\atksgt.sys [310728 2012-08-30] () skorzystaj z firmowego usuwacza http://windows7forum.pl/problem-z-tages-protection-rozwiazany-6176-t Odnośnik do komentarza
browarek Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zrobiłem tak... zajrzałem w C:\>Windows>System32>drivers i odnalazłem plik sytemowy atksgt.sys po czym zwyczajnie go usunąłem i narazie po pierwszym restarcie nie pojawiło się natrętne okienko. Dzięki wielkie Maciej! Z tego co zerknąłęm na inne tematy to chyba nie będzie Cię jako zalogowany. Masz wiadomość na PRV. Poproszę o zamknięcie tematu. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi