steefl Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Po każdym uruchomieniu systemu muszę na nowo instalować/aktualizować sterowniki dla telefonu? Ciągle jakby gubił sterowniki i na nowo muszę je aktualizować. Mam najnowsze oprogramowanie do obsługi telefonu i miałem też starsze, ale ciągle było, to samo. Po każdym uruchomieniu systemu menedżer urządzeń wygląda tak: Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 A próbowałeś instalcji sterowników z MU? Pliki sterów muszą być rozpakowane. Odnośnik do komentarza
steefl Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Próbowałem i w taki sposób. Z instalacją tych sterowników nie ma najmniejszych problemów jedynym problemem jest to, że system je "gubi" przy każdym ponownym restarcie. Wszystko inne działa jak należy, a jedynie z tym jest problem. Za każdym razem muszę instalować sterowniki albo przez kiesa, albo prze menedżer urządzeń. Gdzieś w sieci coś mi się mignęło, że sterowniki samsung mobile mtp mogą mieć coś wspólnego z Windows Media Playerem. Chciałbym, to rozwiązać bez potrzeby reinstalacji systemu. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Nie wiem jaki może być powód "gubienia" sterów, ale uważam że przydałyby sie logi z FRST. Przynajmniej będzie wgląd w system. Odnośnik do komentarza
steefl Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Nie wiem czy, to jest gubienie sterowników w każdym bądź razie po każdorazowym restarcie wygląda, to tak jak na obrazku i tylko z tym jest problem. Jak będę już w domu to zrobie co piszesz i wrzuce na forum. Odnośnik do komentarza
steefl Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Logi z FRST System Windows nie może zainicjować sterownika urządzenia dla tego sprzętu. (Kod 37) MicrosoftFixit.Devices.LB.13320148172133363.1.1.Run nie dał rady. Shortcut.txt Addition.txt FRST.txt Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Nie działa ci usługa Dziennik Zdarzeń. Wyłaczyłeś celowo? To bardzo ważna usługa i moze skutkować różnymi problemami Usługa Dziennik zdarzeń systemu Windows jest właśnie uruchamiana. Nie można uruchomić usługi Dziennik zdarzeń systemu Windows. Wystąpił błąd systemu. System nie może znaleźć komunikatu dla numeru komunikatu 0x1069 w pliku komunikatów dla (null). Dostępne są dalsze informacje Pomocy; aby je uzyskać, wpisz NET HELPMSG 4201. Widzę że masz zainstalowany Sunrise Seven. Co nim modziłeś z systemem? A błąd jest taki. Name: GT-I9305 Description: GT-I9305 Class Guid: {eec5ad98-8080-425f-922a-dabf3de3f69a} Manufacturer: SAMSUNG Electronics Co. Ltd. Service: WUDFRd Problem: : Windows cannot initialize the device driver for this hardware. (Code 37) Resolution: The driver returned failure from its DriverEntry routine. Uninstall the driver, and then click "Scan for hardware changes" to reinstall or upgrade the driver. Nie ma nowszych sterów do tego urządzenia? Odnośnik do komentarza
steefl Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Sunrisem ustawiłem możliwość instalacji niecertyfikowanych stylów. A dziennik zdarzeń potrzebowałem do czegoś wyłączyć i zapomniałem włączyć. Sterowniki najnowsze nowszych już nie ma. Odnośnik do komentarza
steefl Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Winowajcą był wyłączony dziennik zdarzeń Jak tylko go włączyłem mając podłączony telefon automatycznie wykryło telefon bez potrzeby ręcznego instalowania najwidoczniej wyłączenie dziennika w jakiś sposób blokowało te stery. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Mówiłem Ci że to bardzo ważna usługa. Wyłaczenie dziennika skutkuje poważnymi problemami w funkcjonowaniu systemu. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi